fbpx

Cryotherapie, grote kou in een cabine

Cryotherapie

3 minuten aan -110 tot 190°C : dit is de joker van de grote atleten. De extreme koud is aangeraden door de dokters en effectief erkend tegen de vermoeidheid, de onstekingen, immuunproblemen en helpt voor een betere herstelling na een inspanning.
Cryotherapie is ook bekend om zijn effecten tegen cellulitis en veroudering van de huid.

 

Therapie via de kou

Welbekend door de artsen en grote atleten sinds meer dan 35 jaar, cryotherapie en zijn voordelen worden niet langer in twijfel gezet. Extreme kou heeft verschillende voordelen:

  • Huisartsen en specialisten raden het aan aabon patiënten met ontstekingen (waaronder multiple sclerose), chronische pijn en vermoeidheid, of immuun- en weefselzwakte. Het zorgt ook voor een optimale en snelle eliminatie van toxines die met bepaalde medicamenteuze behandelingen en algemene anesthesie geassocieerd zijn.
  • Atleten, vooral op hoog niveau, gebruiken het voor en na de inspanning. Het vermindert spiercontracturen, het risico op krampen, pijn gerelateerd aan reuma of musculotendineuze laesies.
  • In een schoonheids- en welzijnsinstituut wordt de cryotherapiecabine gebruikt voor het onmiddellijke verstevigende effect, de werking op dimpling, cellulitis en huidlift. Het werkt ook op bepaalde dermatologische aandoeningen, zoals psoriasis. Ontdek Cryofan voor de gezichtsverzorging.

 

Hoe verloopt een sessie?

Je gaat staand in de cryotherapie cabine die je in droge koude lucht verpakt (je hoofd blijft uit de cabine)… Door het feit dat de lucht geen vocht bevat vermijd je het extreme en onaangename gevoel van een scandinavisch koud bad.

La température descend entre -110 et -190°C. Chaque séance dure 3 minutes.

 

De beloften

  • Na 1 sessie zijn weefsel- en spierpijn al verlicht.
  • Na 6 sessies vervagen de meeste grotere wonden of verdwijnen ze zelfs.
  • Wekelijkse sessie: aangeraden om in vorm te blijven, een goede mate van immuniteit te behouden en de huid op een duurzame manier tonus te geven.

Ons centrum

Waterloosesteenweg 1393
1180 Ukkel

Ons e-mailadres

info@energy-wave.be

Telefoonnummer

+32 2 673 30 42

RESERVEER

UW ZORG

Prijzen

Cryotherapie

Cryotherapie-testsessie

€ 35

Cryotherapie-testsessie

Cryotherapie hele lichaam

€ 50

Hele lichaamssessie

Cryo Sauna sessie

€ 250

5 sessies + 1 sessie aangeboden

Cryo Sauna XL abonnement

€ 500

10 sessies + 2 sessies aangeboden + 1 gratis verzorging naar keuze