fbpx Skip to main content

Peelings

Wat is een peeling?

De kracht en de voordelen van chemische peelings zijn al lange tijd bekend. Zij bevorderen de celvernieuwing op een regelmatige en uniforme wijze. Dankzij deze methode krijgt u een stralende teint en een zachte en homogene huid. De actieve ingrediënten in uw producten zullen doeltreffender zijn omdat ze beter door uw huid zullen worden opgenomen en uw make-up zal langer blijven zitten.

Il existe différents types de peeling en fonction de leur concentration en actif et de leur pouvoir abrasif :

1. Milde peeling

Het is een zachte peeling voor de huid, waarbij het protocol moet worden herhaald als een kuur van 5 peelings met een tussentijd van 15 dagen. De huid wordt op een zachte en progressieve manier gestimuleerd naargelang de frequentie van de sessies. Dit type peeling is ideaal om de kleine problemen van een gezonde huid op te lossen.

Ons team biedt u twee soorten oppervlakkige peelings aan die kunnen worden aangepast aan uw behoeften:

TheraPro Peels peelings

TheraPro Peels peelings zijn oppervlakkige peelings. Dit zijn oplossingen van fruitzuren, beter bekend als AHA en BHA. Zij werken in op het intercellulaire cement om de afschilfering te bevorderen en zo de eliminatie van dode cellen op natuurlijke wijze te versnellen.

MCCM peelings

MCCM peelings zijn sterk geconcentreerde specifieke oppervlaktepeelings. Dit zijn oplossingen van een of meer fruitzuren met een doelgerichte werking. Bijvoorbeeld: de peeling met 45% melkzuur is een hydraterende en gladmakende peeling. De peeling met 20% salicylzuur is een gespecialiseerde peeling om de problemen van de vette huid te behandelen (talgregulerend, bacteriedodend en adstringerend). Hierdoor kunnen we uw behandeling optimaal personaliseren naargelang de behoeften van uw huid.

2. Medium peeling

Deze peeling heeft een hogere concentratie en is vooral bedoeld om de collageenproductie en de celvernieuwing te stimuleren. Het is ideaal voor de huid die door de impact van de tijd is beschadigd. Het is aan te raden deze procedure te volgen als een kuur van 5 peelings met tussenpozen van 3 weken.

U kunt bij ons team terecht voor TCA peelings

TCA peelings van Mesoestetic zijn sterk geconcentreerde medium peelings. Dit zijn oplossingen bestaande uit TCA en retinoïnezuur (een natuurlijk derivaat van vitamine A). Het doel van deze peelings is in te werken op de lederhuid. Het is dus mogelijk om de onderliggende problemen rechtstreeks aan te pakken op de lederhuid. Dit type peeling is geschikt voor de behandeling van fijne, middeldiepe of diepe rimpels, verslapping, hyperpigmentatie en acnelittekens.

Voor wie en waarvoor?

Fruitzuren zijn veelzijdig en kunnen in de volgende gevallen worden gebruikt :

Leeftijd- of uv-gerelateerde huidveranderingen, zoals rimpels, verlies van elasticiteit, verminderde stevigheid van de huid.

Een bleke, doffe en vermoeide huid

Een huid met onzuiverheden

Een huid met grove poriën

Een onregelmatige huidstructuur

Pigmentvlekken en onregelmatigheden

Acnelittekens

Boek uw gratis consultatie in een van onze centra

Kies voor een gratis consult voor een persoonlijke begeleiding

Een afspraak maken!

Gespreid betalen tot 24 maandelijkse termijnen zonder kosten mogelijk!

TheraPro Peels peelings

1 sessie

110 €

TheraPro Peels peelings

5 sessies

500 €

MCCM peelings

1 sessie

140 €

MCCM peelings

5 sessies + Kit Producten

650 €

TCA peeling

1 sessie

170 €

TCA peeling

5 sessies + Kit Producten

800 €

Contra-indicaties?

Zwangerschap of borstvoeding

Herpes

Fotosensibiliserende behandeling (bv: Roaccutane)

Allergie

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en fototypes.

Veelgestelde vragen

Doet het pijn?

Bij het aanbrengen van de peeling kan een licht warmtegevoel en tinteling ervaren worden, afhankelijk van de gevoeligheid van de persoon. Zodra de peeling is afgespoeld, verdwijnt elk onaangenaam gevoel.

Kan ik gaan werken na deze behandeling?

Na de peeling kunt u uw activiteiten gewoon hervatten. Als u echter buiten bent, hebt u absoluut een zonnecrème met factor 50 nodig die u om de 2 uur opnieuw aanbrengt, ongeacht het weer.

Boek een van onze behandelingen

Boek nu!