fbpx Skip to main content

Jet Peel

Wat is het?

Jet Peel

is een techniek voor 100% natuurlijke revitalisatie van het huidweefsel, die het mogelijk maakt actieve ingrediënten tot in de diepe lagen van de huid door te laten dringen, zonder injecties of naalden. De gekozen cocktails van actieve bestanddelen worden bepaald op basis van de resultaten van uw huidanalyse en de behoeften van uw huid.

Met deze nieuwe niet-invasieve aanpak kan men in één sessie de volgende behandelingen uitvoeren:

  • Een bio-peeling: grondige huidreiniging, verwijdering van dode cellen, verbetering van de huidstructuur en verlichting van de teint.
  • Transdermale verspreiding van actieve bestanddelen: diepe hydratatie en huidherstel, weefseloxygenatie, stimulatie van collageen- en elastineproductie.
  • Opvullen en volume geven: niet-invasieve verrijking van de huid, vermindering van plooien, rimpels en groeven, behoud van de huiddichtheid.
  • Diepe zuivering: vermindering van rimpels en kraaienpootjes, littekens en striae, correctie van onregelmatigheden in de pigmentatie en gladmaken van de huid.

In een paar sessies is de huid gerehydrateerd, glad en krijgt ze haar natuurlijke uitstraling terug.

Hoe werkt het?

Met behulp van een gepatenteerd handstuk zal de jetpeel met supersonische snelheid een mengsel van lucht en actieve ingrediënten in de vorm van microscopisch druppeltjes voortstuwen, zonder contact met de huid. Onderworpen aan deze hoge druk zullen de poriën zich openen en de actieve ingrediënten in de dermis kunnen worden geïnfuseerd, en vervolgens onmiddellijk sluiten wanneer de druk wordt opgeheven. Dit proces wordt baroforese genoemd.

Voor wie en waarvoor?

Deze behandeling is geschikt voor alle doffe, vermoeide en uitgedroogde huiden. Het is ideaal om de resultaten van een eerste intensieve behandeling te behouden of om uw huid een energieboost te geven.

Boek uw gratis consultatie in een van onze centra

Geniet van een persoonlijke begeleiding

Een afspraak maken!
Hoe verloopt een sessie?
1

Eerst voert onze deskundige een drainage van het gezicht, de hals en het décolleté uit.
2

Dan voert ze een bio-peeling uit: 100% natuurlijke lichte peeling op basis van glycolzuur, die de dode oppervlaktecellen verwijdert, de microcirculatie verbetert en de synthese van nieuwe cellen weer op gang brengt.
3

Ze eindigt met de infusie van de actieve ingrediënten (hyaluronzuur, vitamine A, B5, C)

Tijdens de hele duur van de verzorging krijgt u een fris en verkwikkend gevoel.

Deze behandeling is enkel beschikbaar in Ukkel.

Gezicht / Borst

1 sessie

150 €

Gezicht / Borst

Pack van 6 sessies

800 €

Gezicht + hals + décolleté

1 sessie

300 €

Pack van 6 sessies

Pack van 6 sessies

1300 €

Contra-indicaties?
1

Zwangerschap of borstvoeding

2

Allergie

3

Fotosensibiliserende behandeling

4

Herpes

Wat gebeurt er na de sessie?

Na deze behandeling kan de huid rood kleuren. Dit kan enkele uren kan aanhouden. U wordt geadviseerd om een zonnebrandcrème met factor 50 aan te brengen gedurende de 48 uur na de behandeling.

Veelgestelde vragen

Doet het pijn?

Absoluut niet. Het is een zeer vitaliserende en pijnloze behandeling.

Zijn de resultaten blijvend?

Deze behandeling moet worden gezien als een energiebooster die de huid doet stralen. Voor resultaten op lange termijn is het noodzakelijk deze behandeling op te nemen in een grondiger proces (peeling en aangepaste thuisproducten) om de oorzaken en niet alleen de gevolgen aan te pakken.

Boek een van onze behandelingen

Boek nu!