fbpx Skip to main content

Global Eyecon

Hoe werkt het?

Global Eyecon

is een behandeling speciaal ontwikkeld voor de oogcontour. Deze zone van het gezicht is bijzonder kwetsbaar en daarom zijn er specifieke producten voor nodig die door de huid en de ogen uitstekend worden verdragen.

Global Eyecon is een esthetisch protocol dat de peelingtechniek combineert met de transdermale techniek, waardoor vanaf de eerste sessie een zichtbare verbetering wordt verkregen. Het programma bestaat uit 3 sessies, door afwisselend peeling- en Microneedling sessies uit te voeren.

Voor wie en waarvoor?

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en fototypes.

1

Behandeling tegen de verslapping van de bovenste oogleden

2

kleine expressierimpels in de perioculaire zone

3

zichtbare wallen en donkere kringen

Boek uw gratis consultatie in een van onze centra

Kies voor een gratis consult voor een persoonlijke begeleiding

Een afspraak maken!
Hoe verloopt een sessie?

Tijdens de peelingfase, na een goede voorbereiding en reiniging van de huid om het doordringen van de werkstoffen te vergemakkelijken, brengt onze specialist met een wattenschijfje krachtige werkstoffen aan op de te behandelen zone, te beginnen bij de periorbitale zone en vervolgens op de onderste en bovenste oogleden. Drie lagen van het product moeten gedurende 3 minuten worden aangebracht.

Tijdens de transdermale behandeling moet de huid ook goed worden voorbereid om de absorptie van de oplossing te vergemakkelijken. Uw specialist haalt het product met een injectiespuit uit een ampul, legt het vervolgens op de huid en vergemakkelijkt de overdracht van het product door middel van Microneedling. Daarna brengt uw keratotherapeut een masker aan dat u ongeveer 10-15 minuten moet laten zitten.

Gespreid betalen tot 24 maandelijkse termijnen zonder kosten mogelijk!

Global Eyecon

Volledige behandeling (3 sessies)

750 €

Contra-indicaties?
1

Zwangerschap of borstvoeding

2

Allergie voor de gebruikte producten

3

Fotosensibiliserende behandeling

4

Gebruik van anticoagulantia

Wat gebeurt er na de sessie?

Gedurende 24 uur na de sessie kan roodheid en lichte zwelling optreden. Er is geen sociale belemmering. Het is sterk aanbevolen om in de week na de behandeling een serum of een gespecialiseerde crème aan te brengen, die onze keratotherapeut u zal aanbevelen, zoals: het sterk verzachtend serum Beta Glucane of de nabehandelingsverzorgingscrème met ceramiden van Dr. Babor.

Wij adviseren u om de behandelde zone de komende 4 uur na de behandeling niet aan te raken.

Wij raden u aan om de zon (of zonnebanken) evenals alle ontharingsmethoden (harsen, laser, enz…) gedurende ten minste 10 dagen na de sessie te vermijden.

Wat make-up, zwemmen, sauna en hamam betreft, is een pauze van 48 uur ruim voldoende.

Veelgestelde vragen

Is het gevaarlijk voor de ogen?

Tijdens de hele behandeling worden uw ogen beschermd met geschikte producten. Na de sessie kan er plaatselijk roodheid en/of lichte zwelling optreden, die binnen 24 uur na de behandeling zullen verdwijnen.

Boek een van onze behandelingen

Boek nu!