fbpx Skip to main content

De Reversive behandeling

Hoe werkt het?

De Reversive behandeling

De Reversive behandeling bestaat uit een reeks van 5 anti-verouderingsbehandelingen die huidveroudering volledig tegengaan en de meest voorkomende en zichtbare tekenen van veroudering aanpakken.

Aan het einde van deze behandeling ziet de huid er zichtbaar steviger, gladder en strakker uit. De huidstructuur is verfijnd en ziet er gelijkmatiger uit. Ideaal voor een jongere, geperfectioneerde en stralende teint.

Voor wie en waarvoor?

Reversive is een behandeling die de eerste tekenen van huidveroudering vertraagt en is dus voorbehouden aan personen tussen 30 en 40 jaar.

Deze behandeling met krachtige actieve ingrediënten is speciaal ontwikkeld om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

Boek uw gratis consultatie in een van onze centra

Geniet van een persoonlijke begeleiding

Een afspraak maken!
Wat zijn de actieve ingrediënten die in de Reversive behandeling worden gebruikt?

Youth Peptide Complex

Het gaat om twee tetra-peptiden die wederzijds versterkend werken om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, de huid te verstevigen en de huiddichtheid te verhogen door de reconstructie van de extracellulaire matrix te verbeteren. Stimulering van de synthese van proteoglycanen, essentiële bestanddelen van de extracellulaire matrix, optimaliseert de stabiliteit en de kwaliteit van de collageenvezels en verbetert de cohesie en de proliferatie van de epidermale cellen.

Door de verbindingszone tussen de lederhuid en de opperhuid te versterken, verbetert de stimulatie van de collageensynthese de communicatie en de samenhang tussen de twee huidlagen.

Alba Rose Stem Cell Extract

Dit actief ingrediënt zal de teint verhelderen door de productie van melanine en tyrosinase af te remmen en zo de onregelmatigheden van de teint in balans te brengen.
Het stimuleert ook de stofwisselingsactiviteit in de huidcellen, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd.

Epocyl

Deze krachtige werkstof vermindert zichtbaar onregelmatigheden en vult rimpels op in 15 minuten.

Gespreid betalen tot 24 maandelijkse termijnen zonder kosten mogelijk!

Reversive

1 sessie

150 €

Reversive

Pack van 5 sessies

650 €

Reversive

Pack van 5 sessies met technologie

850 €

Veelgestelde vragen

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk deze behandeling uit te voeren in een kuur van 5 sessies met tussenpozen van 10 tot 14 dagen.

Welke producten worden gebruikt?

De producten die in de Reversive behandeling worden gebruikt zijn uitsluitend afkomstig van de laboratoires Babor.

Boek een van onze behandelingen

Boek nu!