fbpx Skip to main content

Betalingsgemak

Betaal op uw eigen tempo zonder kosten!

Wie heeft er niet van gedroomd een esthetische behandeling van topkwaliteit te ondergaan en gebruik te maken van de nieuwste technologieën om er beter uit te zien en zijn schoonheidspotentieel ten volle te onthullen?

Betaling van uw kuren gespreid over maximaal 24 maandelijkse termijnen zonder kosten!

Geniet van uw premium behandelingen en betaal op uw eigen tempo met onze betaalmogelijkheden in termijnen zonder kosten.

U hebt onmiddellijk toegang tot de meest doeltreffende behandelingen en technologieën van het moment, zonder dat u ze in één keer moet betalen.

U bepaalt zelf het ritme waarop u wilt terugbetalen tot 24 maandaflossingen zonder extra kosten!

Boek uw gratis consultatie in een van onze centra

Geniet van een persoonlijke begeleiding

Een afspraak maken!
Maar ook

Energy Wave beschikt over het grootste technologisch platform inzake Anti-aging, Huid en Lichaam.

Wij werken uitsluitend met teams van hooggekwalificeerde specialisten en gebruiken uitsluitend producten van de grootste Europese laboratoria.

Of het nu gaat om gezichtsbehandelingen, anti-aging of preventie van veroudering, of om lichaamsbehandelingen om het uiterlijk van uw lichaam te verbeteren of om de nieuwste technologieën op het gebied van permanente laserontharing, we hebben allemaal wel eens aan zo'n geavanceerde behandeling willen beginnen. Dankzij de mogelijkheid om in termijnen te betalen, betaalt u uw behandeling op uw eigen tempo.

Look Inside

Energy Wave (video)

Play Video

Onze centra
BEHANDELINGEN

“Une selection de nos meilleurs traitements”

Onze klanten getuigen

Ik heb Coolsculpting van de buik laten doen. Het personeel van Energy Wave heeft me gerustgesteld en de resultaten zijn duidelijk zichtbaar.

Juliette V.Cryolipolyse

Heerlijk ontspanningsmoment! De verzorgingen zijn aangepast aan mijn behoeften, op een super aangename locatie en met een zeer professioneel team. Ik kom binnenkort terug!

Bernadette H.Verzorgingen

Ik raad de cryotherapie verzorging ten zeerste aan! De service was top. Geweldige ervaring!

Véronique W.Cryotherapie

Super tevreden met de Bodyshock behandeling! In een rustgevende omgeving met super vriendelijk personeel. Ik raad het aan!

Cécile W.Bodyshock

Ik ben er geweest voor een eerste gezichtsbehandeling, ik vond het geweldig! Ze bieden een brede waaier aan diensten met een klantvriendelijk personeel en een topinfrastructuur!

Caroline S.Gezichtsverzorging

Boek een van onze behandelingen

Boek nu!