fbpx

Cryofan, gerichte cryotherapie

Cryofan

Met hetzelfde principe als in de cabine, maar met een gerichte handeling, is de bedoeling om aan de hand van van een stylus, een stikstof van -110 ° C in de richting van de te verstevigen zones te richten, rimpels of dubbele kin bijvoorbeeld. De aanscherpingseffecten zijn onmiddellijk op te merken!

 

Schoonheid door de kou
Cryofan concentreert zich op hetzelfde principe als onze cryotherapiecabine en concentreert de deugden van extreme koude op het gezicht. Inderdaad, tijdens een sessie in de cabine, blijft het hoofd buiten het apparaat en geniet daarom niet van dezelfde voordelen als het lichaam. Deze behandeling is voor mensen die lijntjes en rimpels aanzienlijk willen verminderen, om het ovaal van het gezicht opnieuw te tekenen door de huid te verstevigen, om de dubbele kin te verminderen. Het wordt ook aanbevolen voor de behandeling van bepaalde dermatologische aandoeningen, zoals psoriasis.

 

Hoe verloopt een sessie?
Als u oog in oog staat met een van onze medewerkers, wordt een stikstof van -110 ° C met een stylus naar uw gezicht gericht. Deze zeer precieze techniek maakt het mogelijk om bepaalde delen van het gezicht te richten, wat het bijzonder effectief maakt. Elke sessie duurt 12 minuten.

 

De beloften
De resultaten op rimpels, stevigheid van de weefsels, bepaalde huidziekten en dubbele kin zijn zichtbaar na 5 tot 6 sessies.

Ons centrum

Waterloosesteenweg 1393
1180 Ukkel

Ons e-mailadres

info@energy-wave.be

Telefoonnummer

+32 2 673 30 42

RESERVEER

UW ZORG

PRIJZEN

Cryofan

Gerichte Cryotherapie

€ 80

Een sessie gerichte Cryotherapie

Cryofan abonnement

€ 400

5 sessies + 1 sessie aangeboden

Cryofan XL abonnement

€ 800

10 sessies + 2 sessies aangeboden + 1 gratis verzorging naar keuze