fbpx

Collarium

Collarium

We weten dat het het geleidelijke verlies van collageen is dat onze huid een zachter uiterlijk geeft en rimpels en fijne lijntjes laat verschijnen. De spontane productie van collageen kan echter worden hersteld en gestimuleerd worden dankzij een blootstelling aan roze collariumlampen. De machine ziet eruit als een zonnebank en maakt het in enkele sessies mogelijk om de stevigheid van het lichaam te verbeteren, vooral voor rimpels en fijne lijntjes in het gezicht en de nek.

 

Schoonheid komt van binnenuit
We weten dat het het geleidelijke verlies van collageen is dat onze huid een zachter uiterlijk geeft en rimpels en fijne lijntjes laat verschijnen. De spontane productie van collageen kan echter worden hersteld en gestimuleerd dankzij een blootstelling aan roze collariumlampen. Een zorg om regelmatig te worden overwogen vanaf 25 jaar, de leeftijd waar de productie van collageen begint te dalen, wat de veroudering van de huid beïnvloedt.

 

Hoe verloopt een sessie?
De Collarium machine ziet er precies uit als een zonnebank en kan het hele lichaam behandelen. Elke sessie duurt 20 minuten.

 

De beloften

  • Na 10 sessies (gedurende 3 tot 4 weken): het metabolisme is geactiveerd, de huid is ontgift en het uiterlijk is verbeterd.
  • Na 20 sessies (5 tot 7 weken): de onzuiverheden verdwijnen, de huid wordt scherper, frisser, gezonder en is beter gehydrateerd.
  • Na 30 sessies (8 tot 10 weken): de huid herwint haar elasticiteit door de structuur van collageen te fixeren en rimpels en fijne lijntjes vervagen.

Ons centrum

Waterloosesteenweg 1393
1180 Ukkel

Ons e-mailadres

info@energy-wave.be

Telefoonnummer

+32 2 673 30 42

RESERVEER

UW ZORG

PRIJZEN

Collarium

Collarium

€ 18

Een sessie Collarium

Collarium abonnement 10

€ 150

Abonnement van 10 sessies

Collarium abonnement 20

€ 280

Abonnement van 20 sessies

Collarium abonnement 30

€ 390

Abonnement van 30 sessies