fbpx Skip to main content
 

Feel younger than ever

 

The body you ever dreamed

 

LASER DEPILATION

Do it once and never again

 

Better Skin Better Life

1
1
ENERGY WAVE

Innovative Aesthetic Center

Energy Wave biedt u veilige, niet-invasieve en technologisch geavanceerde dermatologische esthetische, afslankings- & laserbehandelingen. Al onze behandelingen kunnen naargelang uw behoeften geïndividualiseerd en aangepast worden aan alle budgetten dankzij ons programma voor betaalgemak om te voldoen aan de eisen en behoeften van iedereen.

Onze centra

Boek uw gratis consultatie in een van onze centra

Kies voor een gratis consult voor een persoonlijke begeleiding

Een afspraak maken!

Onze behandelingen
ANTI-AGING

“Afhankelijk van de analyse van uw huid, uw behoeften en uw leeftijd, bieden wij een breed assortiment aan behandelingen aan, aangepast aan elk probleem.”

Onze behandelingen
LICHAAM

“Energy Wave ondersteunt u in uw Slimming & Silhouette-doel. Afhankelijk van uw lichaamsbouw bieden we Body & Slimming-behandelingen aan die aangepast zijn. Wij gebruiken de beste beschikbare technieken.”

Onze behandelingen
VOOR DE HUID

“Dankzij de nieuwste geavanceerde technologieën die aanwezig zijn bij Energy Wave, verkrijgt u opnieuw een jonge, gladde en stralende huid zonder heelkunde.”

Definitieve laserontharing

De lasertechniek is een revolutie in de wereld van de esthetiek. Ontharen is nog nooit zo snel en efficiënt geweest.

Ons programma voor Betaalgemak.

Geniet van uw premium behandelingen en betaal op uw eigen tempo met onze betaalmogelijkheden in termijnen zonder kosten.

Betaal uw kuur gespreid over maximaal 24 maandelijkse termijnen zonder kosten en geniet met een gerust hart van uw verzorging!

Ontdek ons programma
Ons centrum biedt

een innovatief concept

Dankzij onze nieuwste technologieën garanderen wij u de meest innovatieve kwaliteitsbehandelingen, voor een maximale efficiëntie en comfort.

De behandelingen zijn gepersonaliseerd en aangepast aan de behoeften en het budget van elke persoon.

  • Moderne cabines
  • Een team van deskundigen
  • Geavanceerde technologieën
Onze centra
Look Inside

Energy Wave (video)

Play Video

Onze klanten getuigen

Heerlijk ontspanningsmoment! De verzorgingen zijn aangepast aan mijn behoeften, op een super aangename locatie en met een zeer professioneel team. Ik kom binnenkort terug!

Bernadette H.Verzorgingen

Ik heb Coolsculpting van de buik laten doen. Het personeel van Energy Wave heeft me gerustgesteld en de resultaten zijn duidelijk zichtbaar.

Juliette V.Coolsculpting

Ik raad de cryotherapie verzorging ten zeerste aan! De service was top. Geweldige ervaring!

Véronique W.Cryotherapie

Super tevreden met de Bodyshock behandeling! In een rustgevende omgeving met super vriendelijk personeel. Ik raad het aan!

Cécile W.Bodyshock

Ik ben er geweest voor een eerste gezichtsbehandeling, ik vond het geweldig! Ze bieden een brede waaier aan diensten met een klantvriendelijk personeel en een topinfrastructuur!

Caroline S.Gezichtsverzorging

Boek nu uw behandeling

Boek nu!